< ZEN Electronics

FlexoStudio
Форсирайте своето web-присъствие

flexostudio.com

Флексо Студио е екип в ЗЕН Електроникс, който концентрира своите усилия в областта на цялостните уеб решения за успешно онлайн присъствие.

Постигането на максимални резултати изисква, създаването на уеб сайтове, онлайн маркетинга и последващата поддържка, да не са самоцелни и независими процеси, а синхронизирани, и предварително проектирани части от единна стратегия за развитие. Предвид конкретните нужди на всяка уеб платформа, ние във Флексо Студио предлагаме няколко основни типа услуги и сервизи:

Пакети услуги за цялостни уеб решения – обхващат както стратегии за пълното развитие на фирмени уеб сайтове и е-магазини, така и минимални пакети, за хора/фирми, чийто бизнес не е директно зависим от интернет, но се нуждаят от уеб присъствие.

Одит на сайт – БЕЗПЛАТНО. Флексо Студио изготвя експертни оценки на вече съществуващи уеб сайтове, с помоща на световно признати методи, ползвани и от водещи корпорации и фирми в цял свят. В рамките на 3 работни дни се изготвя отчет с основните предимства и недостатъци на зададения фирмен уеб сайт.

Публични сервизи – които да добавят нова функционалност и да помогнат за разрастването на бизнеса в онлайн пространстовото. Към момента, Флексо Студио предлага като основен сервиз – „Онлайн чат“ платформа.

Фехтовална Академия "Васил Етрополски"
ФАВЕ се довери на FlexoStudio

Наскоро създадената Фехтовална Академия "Васил Етрополски" се довери на формирания в ЗЕН Електроникс нов екип FlexoStudio, за своето цялостно интернет присъствие. Академията си поставя амбициозната задача чрез приобщаване на младите към рицарските добродетели и ценности, да възроди фехтовката в България. FlexoStudio ще включи в този проект богатия арсенал на съвременните технологии.

Основател и патрон на Фехтовалната академията е легендарният наш сабльор Васил Етрополски, единственият българин световен шампион и носител на световната купа по фехтовка. През 1983 г. той притежава двете титли едновременно - факт, с който не могат да се похвалят много нации.

iconi.komentiram.com
Тематична директория за икони и стенописи

към ikoni.komentiram.com

Активността на потребителите в интернет нараства с всеки изминат ден. Така мрежата все по-чувствително се намества в ежедненвието ни, като наш социален партньор. Тук търсим съвет, споделяме мнение, намираме срoдни души.

Флексо Студио създаде място, където всеки потребител може да сподели лично, възпитано, добронамерено и на грамотен български език своето мнение по значима за него тема. Първата официално публикувана секция е посветена на иконата. Не знаем дали заради предстоящото Възкресение Христово, или от току-що звършилото канонизиране на мъчениците от Батак и Априлци, или просто защото случихме на добър автор.

Начало Download Контакти
За въпроси и препоръки:
nribarov@zen-electronics.net
© ЗЕН Електроникс ООД
Обновена: 28.03.2013 г.